Alıntı:
xsy Nickli Üyeden Alıntı
aynen dediginiz gibi bir cok ehil kisi gördügünü görmezden gelerek gönderir
aslinda haklidir baskasi icin neden basini belaya koysunki saldiriya ugrayan kendisi olacaktir
bu konuda bende hata yaptim 3 büyücü ile ugrastim simdi karsimda 35 dolayinda büyücü ile savasiyorum birini tutuyorum digerleri saldiriyor
karsindaki büyücü olursa sen ne kadar güclü olursan ol onlarda bir caresini yolunu buluyorlar üstelik cogu kendi aralarinda dayanisma yapiyorlar birbirinden destek aliyorlar sen bir ikisini baglarsin digeri yardimina kosuyor
yani bu islerle ugrasan ehil kisi gücü yetiyorsa musallatini alir yollar gücü yetmiyorsa birseyler gerekcelendirir (cünkü musallat güclü ise kendisin elindekilerde gidebilir) ve bunlardan cogunun manipule etme özelligi var
hüddami var cadisi var bunlar normal cinlerden cok cok güclüdür özellikleri vardir
yani hocalari veya ehil kisileri suclamayin herkesin belli bir gücü var herkesin gücü ve yetenegi cok farkli
|
allah yar ve yardımcınız olsun,,bu yazdıklarınız çok acı ümmeti muhammedin birlik beraberlik içinde olması gerektigini gösteriyor ama nerde,,büyücüler birlik yapıyor ama mazlum hocalar birlik yapmıyor yada yapamıyorsa,,tabi sonucta kazanan büyücü tayfası olur.....