Alıntı:
Dexter Nickli Üyeden Alıntı
Sayın hocam önce
2 rekat hacet namazı kıldım
1. Rekatta elemtere
2. Rekatta nas okudum
Sonra
fatiha 3 ihlas okudum sazili hz ve tüm peygamberlerin ruhuna hediye ettim
Sonra kuranda bazı ayetler okudum
Onna enzelna leyleyil.kadr okuyup hiye hattaedlail fecr demeden önce her yöne selam verdim
Sonra tahassun koruması yaptım.
Sonra ellezine kale lehumun nasu ile başlayan ayetleri okudum
Sonra niyet ettim hayatimi zindana çeviren 4 kişi için
(Burda herhangi bir iğrenme tiksinme mide bulantısı olmadi)
Sonra mübarek şazeli hz hizbun nasr duasını okudum samimi bir şekilde 7 gün okudum gecenin 3 te 1 i saatinde bazen Merkür saatine denk getirdim kendi yaşadığım.sehirde
Hizbun nasr bitince ellerimi semaya ters kaldırım okuduğum isimleri tekrar edip gözümde kendilerini canlandırarak sanki ona ellerimle birsey serper gibi serperken birinin ismini söylediğimde içimde iğrenme urperme öyle bir tiksinti oldu ki tüylerim diken diken oldu midem bulandı titredim diğerlerinde olmadı
Okumalari sabah namazına yakın yaptım ki 2 namaz arası olup kabul olsun diye yani ince hacet Sonra okuma Sonra ezan okundu sabah namazını kıldım.
Tütsü olarak lubani zeker buhur yaptim gercekten cok guzel kokuyor
İlk okuma sabahı birden korkuyla sabah 6 da uyandım bir şey hissettim de uyandım
2. Okuma sabahı 6.30 da uyandım 2 metre önümde iğrenç bir yaratık vardı simsiyah sadece 2 göz iğrendim korktum bana bakıyordu anlık gitti
3 ve 4 de hicbirsey olmadı
O zamana kadar normal okudum isimleri de okuduğumda herhangi bir tiksinti olmadı
Fakat 5. Okumam da tiksinti başladı o kişiye ama acayipti titredim iğrendim ismini söylerken diğerlerinde hiçbir etki iğrenme his oluşmadı sadece onda
6 ve 7. Okumada o kişiye tiksinti devam etti
1 ve 2 de korkutuldum 2 de o varlığı gördüm simsiyah zifte bulaşmış gibiydi beyaz gözleriyle bana bakıyordu ayakta
Ama 3 4 5 6 7 de ne korkutuldum ne de uyandırıldım öyle 7 güne tamamladım Allah huzurunda kabul eder inşallah
Siz değerli hocalarımın yorumu benim için önemli
|
Hoca değilim ben içimden bir ses kendine negatif enerji yüklediğini söylüyor