Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
o senin karinle irtibat kurmuş,
havas alimi+ tarikat şeyhi+keramet sahibi=telefondan mesajla bakım yapıyor
hemde nasıl yaptığını yani ilminin sırrını açıklıyor
çok ilginç
ayrıca
kadınlar Seyyid olmaz seyyide olur
Seyyid niye çok fazla var da şerif niye hiç yok
buda çok ilginç
ben bu ülkede bu kadar çok arabın yaşadığınıda bilmiyordum,
|
Benim şeyhim kendisi, herşeyi de açıkça söylüyor isterseniz bir ziyaret edin özelden yazayım. Vallahi billahi gözümle gördüm kerametlerini. Birde mesaj yoluyla bakım dediğim ben uzaktayken bir vekile sordum oda ismim ve anne ismini alarak şeyh efendiye sordu cevabı bana yazdı. O bahsettiğim bakımla ilgili detayları yanlış anlamişsiniz. Onları sohbet esnasında dedikleri şeyler ben topluca yazdım. Mesela bir sohbetinde demişti vallahi ben cinlerle amel etmiyorum diye ordan söyledim. Cinlerle bakım yapanlar bazen yanılabilir. Mesela bazen şöyle der ben şeyhimin himmetiyle gözümü kapatıp rabitayla baktığımda görüyorum hastaligi. Benim midemde gastrit ve Reflü var. E nabizda bile yazıyor, kendisi onu bile söyledi Allah'ın izniyle. İzinli olanlar detay verir bunda bir beis yok. Abdulkadir Geylani Hz kadar açık konuşan şeyh günümüzde varmı?
Bu arada ben kadın değilim.
Birde Türkiye'de bu kadar Arap yaşadığını bilmiyorsanız bu tarih bilginizin eksikliğinden Hocam. 1600lu yıllarda Karadeniz bölgesinde 100 sülale var yaklaşık Seyyid soyundan. Bir sürüşü Seyyid kabri var. Hatta özel Seyyid kabristan ligi bile var. Bunlara timarlar vakıflar verilmiş. Bizim dedemiz Seyyid Mahmud çağırgan hz mesela bunlar 7 kardeş. Bizimki en büyüğü diye biliyorum. Turbedar bizim akrabalar. Bizim koydedir. Belgesi vs herseyi var.
Bu saydıklarım sadece Karadeniz Bölgesi birde bunun doğu tarafı var. Şimdi o zamandan günümüze bunların neslini düşünün. Bizim Seyyid Mahmud neslinden gelen yaklasik 120 akraba grubumuz var. Bediüzzaman said nursi derki günümuzde hiçbir nesil Ali beyt kadar kesretli(çok) ve anane ile senetlerle günümüze ulaşmış değildir.
Alıntı:
Refik-i a'lâ Nickli Üyeden Alıntı
Bakım yapıpta bu kadar detay vereni bende ilk defa görüyorum
|
İnanın daha fazlasını da söylüyor ama şeyhim kapıda olan biten şeyleri anlatmayı yasaklamıştır.