Alıntı:
Merzel Nickli Üyeden Alıntı
Kim böyle birşey demiş? Rüyada altın görmek çok nadiren olumsuzdur.
|
Efendim bu ilimde söz hakkı sizindir benim rüya ilminden yana bir nasibim yoktur. Fakat rüyada altın dünyevi ve nefsi istek ve arzuları simgeler.
Nefsaniyetten doğan ve doğrudan veyahut dolaylı olarak bir bağlantısı olan hiç bir şeyde rüya ilminde hayırlı görülmez.
Mal kaybına veyahut kavgalara anlaşmazlıklara yorulur.
Altını görürse aynı zmandada hastalıktır diye tabirciler bildirir ama elbette tabirci onlar yani yorum buluyor/ yorum yapıyor tevil ise Allah’ın bu ilmi bahşettiği özel kulların bileceği yapabileceği bir şeydir.
Bir nesnenin içinde altın olduğunu bilse o mal mülk artacağına ama nesnenin içindeki altını görürse azalacağına işarettir.
Ben bunu çok sık ve devamlı yaşıyorum ölünün para vermesi maddi sıkıntıların azalacağına , altın vermesi ama altının görünmemesi dünyevi bir muradın hasıl olmasına delalet iken ölünün verdiği altını görmek ise malın mülkün azalacağına gam ve kedere işaret eder . Ben ölüden örnek verdim zira tecrübem bu yöndedir.
Yalnızca Birini anlatmak istiyorum müsadenizle:♥
Rüyamda babannemi gördüm elinde 8-10 bilezik bunları diyor yeni yaptırdım bana gösteriyor. Sonra diyorki bir kaç tanesi kayboldu arayın bulun herkes arıyor ben oturduğu koltuğun altından bulup veriyorum bak buraya düşmüş diyorum ama almıyor benden ve uyandım.
O gün kabus gibiydi benimle alakası olmayan bir olay benim üzerime sıçradı
İftira gibi birbirimize girdik bizimkilerle iş konusunda.!
Ama öyle böyle değil birbirimizi boğacaktık.
3 defa daha gördüm ama onlar bende kalsın görenlerdede aynı şeyler yaşandığını gördüm. Ama tabiki siz daha iyi bilirsiniz ben iki tecrübe edip meydana çıkan cahillerdenim size saygım büyüktür hörmetler 🌹