Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
Ben elimdeki kitaptaki bilgiti atamam mümkün değil, kitap bu kopyala yapıştır olmuyor pdf değil
Sen az bir arapçayla şerh yapamazsın şerh alim işidir mevtaküm geçiyor diye şerh yapılmaz ,
Sen internetten kopyalama yaparsan, yapay zekaya sorup orada yazanı yazarsan bu konuşmanın kıymeti kalmaz
Bak bir konuda benim yazdığımda birisi hata bulmuş şimdi onu kitaplardan araştırıp doğrumu yanlış mı teyit edeceğim
Münakaşa yada münazara karşılıklı kişiler arasında yapılır, yapay zekayla yapılmaz, kopyala yapıştır yapanla yapılmaz
Senin yazdıklarının hepsini ben internetten zaten görüp okuyabiliyorum, bana bilgisini yazan gerekir...
|
Bak güzel abim lugat farklı birşey bir ayeti hadisi şerh etmek farklı birşey ben hadise şerh getirmiyor şerh in kelime anlamı birşeyi açmak açıklamak ben ayeti hadisi şerh etmiyorum burdaki arapça cümleyi dil bilgisi olarak inceliyorum manada vermiyorum direk yazanı atıyorum ( Senin yazdıklarının hepsini ben internetten zaten görüp okuyabiliyorum, bana bilgisini yazan gerekir...) Şimdi bir bilgiyi ben kitaptan okudum diyelim aynı bilgi internettede var beni neye göre yargılıycaksın abim bir biilginin internette mevcut olması illa onu ordan aldıgımın anlamına mı geliyor veyahut sen kendin diyorsun bende internetten okuyorum diye ozaman sendemi yapay zekacı oluyorsun bak tekrar tekrarlıyorum abicim bir hadisi ayeti net bir şekilde atmak lazım bir kelimesini eksik yazsam bana vebal olur diyorum mesela sen bir ayet hadis yazarken kitaptan kontrol etmiyormusun acaba bir hatam olurmu diye en azından teyit etmiyormusun çünkü bu ayet hadis hiç birşeye benzemez kitaptaki 19şerh aklına geliyorda o bir şerhin içerigi aklına gelmiyormu yani demek istedigim her türlü kaynaktan yararlanmanın bir zararı varmı kitap internet el yazması burda kaynaklarımı yargılıycaz yoksa bilgi alışverişimi yapıcaz Hadis paylaşıyorum mesela bana diyorsun yapay zekadan paylaşıyorsun e hadis kitabıda var ordan alıp ordan paylaşssam direk ne farkediyor 2side aynı yere çıkarmıycakmı bizi