Alıntı:
Svg Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ortalıkta oğlan çocuğu gibi geziyorum. Birinin enerjisi mi çarptı nazarı mı değdi bilmem artık. 
|
Ablacığım dikkat et kendine biraz.
Sen rahatsızlanınca benimde burada psikolojim bozuluyor.
Sevdiğim insanlar benim zafımdır bir de çok bağlanıyorum sevdiğim insanlara.
Beni düşün kendini düşünmüyorsan.
Etrafta anlam vermediğim bir frekans enerji alanı var.
İnsanları sarhoşlaştırıyor beyinleri sulanıyor asabileştiriyor ve yorgun düşürüyor.
Artık yahudinin oyunumudur yoksa başka bir şeymidir bilmiyorum ama bir şeyler olduğu kesin.
İnsanların zihinsel yorgunluğuna ve bunalımına sebep oluyor dengelerle oynuyor. Bunu için saç tellerine ayak tabanlarına avuç içlerine göbek deliği kısımlarına ve parmak uçlarına çok dikkat etmek lazım.
Bu bölgeler her türlü frekansı enerjiyi ve enerji dalgalarını vicuda çekip alan yerlerdir.bir sünger gibi emiyor.
Vicudun en hassas yerleridir frekans alanı bakımından .
Özellikle saçlar. Ger türlü manyetik akımı çekip doğrudan beyine yönlendiriyor.
Bu arada nazar sadece auraya zarar vermez eğer aurayı deler geçerde bedene girerse aurada beyine verdiği sinyallerin kat ve kat daha fazlasını doğrudan beyine iletir. Bu da beyini hırpalar ve vicudun çalışma sisteminden bir şeye zarar verir. Vicudun işleyişindeki Ufacık bir hata büyük sorunlara neden olabilir.
Bu benim inancım. Kendi inancım üzerinden sitedeki tüm kardeşlerimi uyarmak istedim
Alıntı:
Saho Nickli Üyeden Alıntı
- Fal sahtekarlıktır.
- Kimin sahtekar kimin doğru olduğunu sen bilemezsin.
Yine yormaya başladın ya Bakara
|
Yav bir şey demedimki ben ama