Alıntı:
NGB Nickli Üyeden Alıntı
Öyle salavat var deniyor.Ama yalan yok ben bazı bilgileri kaydederim.Benim arşibde yok.Ayrıca yanlış anlama kardeşin.O salavatı 2 milyar müslüman içinden 2 milyar aynı anda çekse ve niyet etse işte 2 milyar kişiyede anda anda gözükeceği anlamı çıkmaz.Çünkü herkesin imanı ve Allah CC katındaki derecesi bir değil.Derece ne demk derece yada makam Allah CC kul olarak nasıl yaklaşırım onun rızasını nasıl kazanırım diyip ona göre dünya yaşamında hareket etmek demek islamıda ona göre yaşamak gerek.
Resulullah SAV rüyanda bir kez görsen şöyle diyim evliya olmuyorsun.Makam mevki derece atlamıyorsun.Ama ne olacağını yazayım.
Bundan yaklaşık 6 sene evvel ibadetleri yaptık bir akşam gece yarısı 2 rekat namaz kıldım dua ettim duada ne dediğimi demeyeceğim ama Allah CC bazı dilekeçeler sunduk cevabı nasıl iletirsen ilet rabbim dedik yattık.
Gece rüyada işte dilekçenin cevabı geldi.
Getirende Resulullah SAV oldu.İlk rüyada o şekilde gördüm.Bana bazı şeyler rüyada söyledi Allah CC senin hakkında şunları diyor ve sana ilerde şunlar olacak dendi.Dediklerini bazısı oldu bazıısının zamanı var.Ondna sonra rüyadan uyandık.İşte rüyadan uyanınca ben kalbim sen de 5000 ben diyim 10000 hızla atıyor.Sevinçden havalara uçuyorum.
Ondan sonra ibadet ve zikirlere daha sıkı sarıldım.Sonrası rüyalarıma Resulullah SAV sayılı girdi gene bazı mevzular oldu. 
Ben her gördükçe daha sıkı daha sıkı ibadet zikir devam ve günahlardan sakınma pozisyonuna girdim.Sonrası başka nebileride gördüm isimlerini yazmayım her birini farklı gördüm kimi yemeğe davet etti sofarsında yemek yedim.Kimisi zikir çekerken halka yapmış yanında müridleri beni çağırdı aralarına oturup zikir çektim.Çok sayıdada evliya gördüm onlarıda farklı hallerde işte yol gösteren yada şunları yap diyenler oldu denilenleri yaptık.
Şimdi bu mesajı okuypda dünyalık düşünen olursa şöyle diyim.Dünyalık kazanım sıfır yada sıfıra yakın.Manevi kazanım ise % 99.
|
Sevindim senin için vallahi ne güzel olmuş. Yani niyeti kalben sağlam olana verilir imiş. Şahsen benim derdim, isteyememek. Birgün bir cemaatte bana el cevap geldi sohbette: Istemeyi,iste!!!

Ondan beri bazen oluyor,aniden kalbimi bir arzu sarıyor ve o an mevzu ne ise oraya bağlıyor ve onun neticesi için bazı şartları göze aliyorum. Mesale, dükkanda bana yakınım bir hediye almak ister ve ben duygulanarak o alacağı eşyanın fiyatına pazarlık ettim(iki kez oldu bu). Sonra uzun zaman sonra yakınım gerçekten o biçtiğim fiyata alıp bana hediye etti.