En sevdiğim konular böyle konular çok iddialı olarak paylaşılır sonrada deneyenler başlar altına peşpeşe denedik olmadı demeye.Başka konularda çok gördüğüm için bu şekilde yazıyorum.
Mesele şu bazısı ya akıl etmez yada işine gelmez nedir o derseniz.
Kişi günahlar okyanusunda yüzer dikkat edin deniz demiyorum okyanus da yüzer işte o tip kişide dener ya olmadı ama konuda diyorki 16641 kez okudumu hemen haced yerine geliyor neden olmadı acep diye sorar.
Mübarek sen okyanusda kulaç atıyorsun.
Mesela üstte bir tanesi yorumda ben her denediğimde sonuç alıyorum der.Alabilir oda doğrudur.istekler kişinin dünyasına uygundur diyelim.Peki isteğini yani çıtayı yükseltse misal Yarabbi Elon musk 1 trilyon usd serveti var beni onun önüne geçir 1.5 trilyon usd ver dese işte film orda kopar.
Kısaca anlatmak istediğim şudur konu açanlar okuyan ağızlar bir değil aynı şekilde okuyan kalplerde bir değil bazısı çıfıt çarşısı icabet olmazsa kişi kendisine baksın yaşantısını bir tartsın demeli.
Ayrıca isteklerde Elon Musk ın bir tık önüne geçir beni yarabbi gibi absürt isteklerde bulunmayanız gibi not düşülmesi gerekir diye tavsiye ediyorum....