Alıntı:
sad123 Nickli Üyeden Alıntı
Hocam attıklarınıza baktım sin hocanın metnini yalan olmasın hepsini okuyamadım da şimdi ilk attığınız linkte 9 tane letaif yazılmış işte bunların içindeki esmalar yazılmış şimdi sin hocanın metninde 23-25bin arasında lafzai celal ile başlar 101bine kadar çıkabilir yazılmış o zaman burada iki tane mi letaif zikri var acaba ben mi yanlış anladım yoksa tam okumadığm için mi öyle geliyor yani başlık olarak letaif yazılmış ayrıca bu 9 letaif için ama letaif değilde latife yazılıyor birinci latife ikinci latife şekilnde ilerlenmiş acaba bu ikisi farklı şeyler mi sin hocanın yazdığı metinde işte belli bir aşamadan sonra mürşidi kamil in müridine vermesi şeklinde oluyor diye anlamadım ama diğer 9 letaif diye paylaşılanda herkesin çekebileceği 3-5-7-21 öyle yazılmış yanlış anlamadıysam o zaman bu ikisi farklı şeyler mi oluyor hocam
|
9 tane olan letaif işte onu kişi hangi letaif onun işine geliyorssa onu çekiyor ha ççekiyor diyede kesin olacak imkansız 7 noda keşif açar diyor yani kalp gözü işte onuda kişi günde çok sayıda çekemsi lazım ama şu var çeken 1 milyar kişi olsa misal Allah CC kalplere bakar 1-2 kişinin kini açar gibi düşün.
Bu letaiflerde işin aslı kişinin günlük yaşamı nasıl onun etkisi bence diğer almeide etkiler.
sen o 9 a bak işte orda herbiri farklı amaç onları o sayılar az çekeceksen günde 111 adet çeksen iyidir.