Alıntı:
NGB Nickli Üyeden Alıntı
Diğer yorumlardada belirtmişler.Kısaca senin sevgin tek taraflıya dönmüş.O zaten hala seni sevseydi geri dönerdi gibi düşün.Üstüne başkası ile şu anda çıkıyor yazından anlaşılan.
Yapacağın onu aklından çıkartıp Allah CC sığınıp onun için dua etmeyi bırakıp kendin için dua etmen olur.Allahım benim için sana inanan hayırlı bir kısmet ver demen daha uygun olur.Şunun için hala bu yolda devam edersen aradan bu sefer 5 sene geçer o evlenir çocuğu olur 20-25 sene geçer bir bakmışsın onun torunu olmuş gibi düşün sen aynı noktada olmaman için şimdiden vazgeçmen daha hayılı olacak gibi düşün.
Şunuda diyebilirsin yazanlar ne kadar kolay söylüyor herkes.Ben acı çekiyorum beni anlayan yok desende silkinip ayağa kalkman ben yıkılmadım diyebilmen önemli olan.
Hatta şunu diyim çevremde bu tip olaylar gençlik yıllarında çok oldu dediğim olay bundan 30-40 sene evveli işte o birbirini sözde deli gibi sevenler şimdi ayrı eşlerden çocuklarıda oldu şu anda torunlarını sevende var.olay bu taraftanda bak..
Kendini 40 yıl sonrasını hayal et bakalım neler olacak.
|
Burada insanın halinden anlayamayacak birisinin olma ihtimali çok düşük.
Burada %90 düşmüş ve hâlâ orada olanlar, %10 o bataklıktan kurtulmuş olanlarla dolu.
Ama hiçbir zaman da böyle bir psikolojideki birisine nasihatin işleme oranı da çok düşük herkese nasip olacak bir şey değil bu maalesef.