Alıntı:
Lonkia Nickli Üyeden Alıntı
Eyvallah kıymetli kardeşim, konuyu beğenmene sevindim.  Kasemler ve azimetler dipsiz kuyu, biliyorsun, ben de çok ilgi duyuyor ve kendimden geçiyorum. Elimde orijinal nüshaları olsun istiyorum. Hocalarımızda vardır, biliyorum asla vermezler ama ben yine de bir şekilde onlardan alıp arşivimde dursun istiyorum 🤭 bu kasemleri ve azimetleri okuyacağımdan değil ama arşivimde durmalarına ve nedense onların hakkında araştırma yaparken çok mutlu oluyorum. Keşke forumumuzda kasemler ve azimetler hakkında daha çok konuşulsa... Ayrıca müsait bir vakitte özelden detaylıca istişare ederiz, merak etme, buralardayım.  🖤
|
Teşekkür ederim abi müsait bir vakitte hatırlatacağım bu konuyu aklımda 😉
Bende öyle vallahi ne hikmetse havvas ilminde nerede başımı sıkıntıya sokacak bir şey varsa inanılmaz ilgi duyuyorum .
Hayır Allah korusun yanlışlıkla bir gelen olsa tuzlu çıbık kraker gibi dörde beşe katlayıp katlayıp kıracaklar bütün kemiklerimi :b
Valla benimde Sami hocam var bir telefon açtımmı 2 kamyon cin yığar benim hocam yiyorsa dövsünler hehehyt 😁😂😁
Dimi ama boş verrr .!
ilgi duyacaz tabi arkamızda üstadımız var cinlerde ne oluyormuş ay çok pis gaza geldim tutmayın beni berhettiye okuyup çarpılmaya gidiyorum ben :b
5,6,7. (Kur'an'ı) ona, üstün güçlere sahip, muhteşem görünümlü (Cebrail) öğretti. O, en yüksek ufukta bulunuyorken (aslî sûretine girip) doğruldu.
8. Sonra (ona) yaklaştı derken sarkıp daha da yakın oldu.
9. (Peygambere olan mesafesi) iki yay aralığı kadar, yahut daha az oldu.
NECM/1-11.ayet
|