Alıntı:
Devrimci Nickli Üyeden Alıntı
Hoca şarlatan değilmiş ilim sahibiymiş ama nefsine yenik düşmüş ve kendi nefsinin doğrultusunda yanlışlıklar yapmış.Biz onun için diyoruz ki başvurduğunuz işlem yaptıracağınız hocanın ilim sahibi olmasının yanında ehli sünnet yolunda ahlak sahibi olmaları da çok önemli.
Kendine devamlı müşteri-hasta olsun diyerek hastalarına irsali hatif okuyup cin gönderen hocalar ve forum sahibi kişileri bile biliriz biz.
Onun için @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] larımızın kıymetlerini bilelim. 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Lütfen forumda aktif olup okuyup istifade ettiğiniz konulara mesajlar ve yorumlar yazınız.Chatteki sohbetlerimize de katılınız.
Sizleri forumda daha aktif görmek isteriz.Hep birlikte forumumuzu canlı tutalım.
 Chat bölümünün hemen altındaki reklamı günde 5-6 defa tıklayıp formumuza destek olalım arkadaşlar. 
Lütfen Facebook Sayfamizdan ve Twitter adresimizden Bizi takip Edin.
|
bana yi bir ders olduğu kesin devrimci hocam. gerçi ben iyi değilim bir hocaya gideyim mantığında olmadım. bu bahsettiğime de akraba tavsiyesiyle gitmiştim. tabiki insanların iç dünyalarnı ve niyetlerini bilemiyoruz. sitenizin kalitesini asla inkar edemem. sğlun.