Alıntı:
metehan2763tr Nickli Üyeden Alıntı
ya abi biliyorum onuda daha yeni zikretmenin kurallarını okudum bu konuda diyoki biat almadan izinsizce riyazet yapmak tehlikelidir falan diyor
çektiğim zikirde ya allah ya hu nefsimi yok etmek için sonrada enerjimi yükseltmek ve maneviyatımı artırmak için zikir çekicem ama biat alın falan diyo anlamadım tam
konu: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Ama ille de içim rahat etmedi riyazet isterim diyen varsa onu da veririz açın Kuran zaten o riyazeti size veriyor okuduğunuz zaman. İzin yukardan gelmiş yani
Allah’ı Zikretmek ile ilgili ayetler
► (Bu nimetlerime karşılık yalnızca) beni anın ki ben de sizi anayım. Ve bana şükredin, nankörlük etmeyin. (2/Bakara 152)
► Allah’ın ihsan ve lütfunu elde etmek için (hac döneminde ticaret yapmanızda) bir sakınca yoktur. Arafat’tan indiğinizde Meş’ar-ı Haram’ın (Müzdelife) yanında Allah’ı anın. Sizi hidayet ettiği gibi siz de O’nu anın. (Sizi hidayet etmeden) önce sizler sapıklardandınız. (Bunu unutmayın.) (2/Bakara 198)
► Hac vazifelerinizi bitirince, (cahiliyede) babalarınızı andığınız gibi hatta ondan daha fazla Allah’ı anın. İnsanlardan öylesi vardır ki (dua ederken) şöyle der: “Rabbimiz! Bize dünyada ver.” (Böyle dua edenin) ahirette hiçbir nasibi yoktur. (2/Bakara 200)