Alıntı:
Nehir2828 Nickli Üyeden Alıntı
Bende uzun yıllardır bir hal oluşuyor bu zaman zaman bunu nasıl anlatacıgımı bilmiyorum söyle bir anda ışık gecıclerınden dönen nesnelerden yada çok yüksek bir sesten tetikleniyor bu durum o anda ölcek gibi hissediyorum ne yapıcagımı bılmıyorum o an dünya dursun istiyorum yani bu neden olabılır bi kaç gün olmazsa mutlaka diğer gün şiddetli oluyor 1 2 dk sürüyor ama baya etkılenıyorum saçma gelebılır ama neden olduğunu bilen varımdır panık atak böyle birseymı acaba
|
1-2 dakika sürmez panik atak daha fazla sürmesi lazım panik atak belirtileri de yok sadece öleceğini hissetmek içinde bir korku kaygı olabilir vücuda olan tepkimelere de bakacaksın (nefes darlığı el parmak diş karıncalanması mide bulantısı soğuk ter yada ellerin ayakların soğuyup buz kesmesi baş dönmesi kol yada sırt ağrısı aldığın nefesin yeterli olmadığını hissetmek yada normal nefes alırken bile yorulmak bu ve bunun gibi belirtilere net olarak panik atak diyebiliriz)
Kronikleşmiş bir korku senin ki ama rüya konusunda ilk defa mı hayvan saldırıları görüyosun eğer öyleyse (büyüye maruz kaldığım ilk zamanlarda bende çok şiddetli hayvan saldırıları görüyordum ve sürekli uyku halinde gibi bir halim vardı bunuda göz önünde bulundurmak lazım)