Alıntı:
Sadik36 Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi farklı bir tartışma başlatmayalim .Bende vehhabilerden kuranı kerim dinlediğimi söyledim ayrım yapmıyorum .4 imam için Havas ilmi ile uğraşmadigini söylediniz.imami azam Ebu Hanifenin de ders aldığı seyyidlerden Caferi sadık hazretleri bu ilim ile uğraşmıştır.dogrudur rukye vardır ama cin tekrar geri geliyormuş imas abi söyledi musallatta tek rukye ile musallat alacak itikat kimde var acaba bide cin mektubu var sünnette onun da kuralları yazma saati vs var.
|
Deloyloy köy loy loyyy ben açıkladım kuran degistirilemez hadiste korunuyor ama bunun dışındaki hicbi kitabın değişmediğini yemin edemem ve inanmıyorum kuran sünnet hadis mezhep gerisi tırı biri omerlerin hamzalarin alilerin eneslerin adı değişir fakat itikatlari nesilden nesile ben sadece Fatiha ile Rukye yapıyorum tavsiye edince bana gelen enteresan cümleler Fatiha ölülere okunur dirilere okusan ölür
Kabirlere okunan Fatiha ölulerin oldu oysa Fatiha dirilerin duasiydi ne anlatmak istediğimi gönül gözü açık olan anlar zan zan zaann ben nefsimden konuşmuyorum kimin hesabına ne gelirse onu etsin ben bildiğimi yazarım anlamayana tefekkür etsin