Alıntı:
Svg Nickli Üyeden Alıntı
Dileğim için zikir çekersem zarar mı görürüm? Allah kabul etmek yerine tersini mi yapar? Ben aylardır hayırlı bir kapı açılsın, işim olumsuzdan olumluya dönsün diye hem namazla hem zikirle hem de sure okuyarak yalvarıyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba?

Namaz kılıyorum elimden geldiğince. Namazda dünyalık iş için dua etmekten utanıyorum ama başka çarem yok. Namazı sanki işim olsun diye kılıyormuşum gibi oluyor, çok utanıyorum böyle yaptığım için.
|
S.A. Kardeş sen Allaha "Allahım Hakkımda Hayırlısını Nasip Et" Diye dua etmen kalpleri bilen Allaha işini teslim etmen daha doğru olur ve ayrıca da namaz sonrasında duana dünyalık birşeyler eklemende de bir sakınca yoktur. Ben zikir için söylemiştim o sözü Allah herşeyi hakkıyla bilendir. O o şekilde rıza göstermese olmazdı bu durumda rızasını bozup kendi istediğin şekilde değişmesini istemiş olursun oysaki Allah gelecekte başına gelecekler, geçmişte yaşadıkların ve yaşantının ileride nasıl şekillendiğini bilir ve ruhunu geliştirmen için seni sınar. Sınavına razı olmalısın ama ağır geliyorsa derhal Yunus A.S. nin duasını sayısızca etmelisin.
Doğruyu Allah bilir biz doğru olduğunu düşündüklerimizi yazdık.
Allaha Emanet Oll.
Terbiyeden yoksun bir servet insanı Karunlaştırır.
Ahlâksız ilim insanı Bellamlaştırır…
Güç zehirlenmesine müptela olmuş lâ dini düzen dünyaya bir yüktür.
“Kibirlenenler için cehennemde bir yer mi yok?” (Zümer Suresi 39:60 ).
Belam= terbiyesiz, aç gözlü, pisboğaz, obur
2. Bel'am din pazarlamacısıdır
|