Alıntı:
Cengihan Nickli Üyeden Alıntı
Önce niyet et Allahım beni uykumu ağır eyle rabbim diye.
Sonra bismillah
Beyine telkin ver.Beyin yönlendiricidir,sen uykum hafif dersen,uykun hafif olur.Sen uykum ağır diye telkin verirsen uykun ağır olur.Gözlerini kapat hayal et,uykunu hafif yapan telkin orda cisimleşmiş,herhangi bir şekil olur,beyaz bir top şeklinde düşünebilirsin.Onu yavaş yavaş ağır uyku ile değiştiriyorsun.Topun renginde değişiyor.Daha koyu bir renk alabilir.Topun rengi tamamen değiştiğinde dur artık.Çünkü artık uykun ağır. Bundan sonra uykun ağır olucak,hayal et bu gece uyuyorsun ve uykun artık ağır dışarda ki sesleri duymuyorsun,aklımda olan tek şey uyku.Çünkü uykun artık ağır.Ağır uykuya sahib hayalinde ki kişiyle yavaş yavaş özdeş,o artık sensin.O sensin,uykun oldukça ağır.
Bunu her gün yap ağır uykulu bir kişisin artık.
|
Allah razı olsun bugün yapacağım
Alıntı:
HacıBayram Nickli Üyeden Alıntı
Şöyle bakılırsa uykunuzun çoğunluğunu gündüz alıyorsunuz buda gece uyumaniza engel oluyor bir diger konu ise hissayatiniz diğer insalara göre daha iyi olmasındandır tahminim sadece kendinize yoğunlaşıp uyuyana kadar zikir çekmeniz zamanla uyku sorununuzu çözecegini düşünüyorum Allah'ın izniyle
|
Doğruda abi işte uyuyamıyorum ya uykuyla aram çok ama çok kötü doktorlarda çözüm bulamadı sadece bir doktor sağ olsun bir ilaç verdi ki o beni uyuttu oda ülkede bulunmuyor artık. gece uyumayıp gündüz uyumada problem değil zınk diye en ufak şeyde uyanmam problem