Alıntı:
vsnw Nickli Üyeden Alıntı
İster inanın ister inanmayın ben hakkı dedim bilgizilerin bilgisizliğini açıkca söyledim imas ve beyzalim vefk kitaplarını okuyarak ki arkadaşlar 1000 TL ye 4 cilt alınıyor bilginiz olsun alın okuyun bilginiz eşdeğerdir buna emin olun yaşanmışlıkları sıfır göz perdesi kalp perdesi açmak inanın bana olay bir durum değil dediğim gibi alın kitabı 1 ayda açamayan olursa ismimi değitiririm olay zaten açmakta değil eski hayata geri dönmekte çünkü ne olursa olsun belalar peşinizi bırakmaz sakın ama sakın bu toplara girmeyen size tavsiyem vefk yazmaya kalkmayın hiçbirşey yapmayın bir sıkıntınız varsa belirli ve kesin kanat vericek hocalara danışın cünkü bunların yaptığı yarım işler canınızı alır şaka değil bu bı çocuk oyuncağı değil yazmak ayrı yaşamak ayrı ben size söylüyorum burdan alıcağınız bilgiler sadece ak bilgiler olsun karaya girmeyin
|
Bu videolardan öğrediğin bilgilerin hepsi yanlış,
Büyünün akı karası olmaz, büyü yapan şirke girer , ona karşı büyü yapanda şirke girer, senin gibi 3 kuruşluk akılla bilmeyenleri dininden eder
Yazılı vefk kitabı var mi bilmiyorum, ama vefk kitaptan öğrenilmez çünkü vefk ilimdir , kitap okuyarak doktor olunmadığı gibi kitap okuyarak vefk öğrenilmez