Alıntı:
NULL Nickli Üyeden Alıntı
"Zaten bu saçmalık gerçek olsaydı detaylı araştırma için izin istendiğinde izin verilirdi." derken neyi kast ettiğinizi anlayamadım. Biraz daha açıklar mısınız?
Bu yorum vesilesiyle konuyu biraz daha açmak istiyorum. Konuyu açmamın sebebi çoğu insanın evrimi bilimsel bir gerçek zannetmesi ve karşıt görüşlerin bilime karşıymış gibi göstermeleriydi. Aslında evrimi tümüyle kabul edenler yalan söylemek zorunda kalıyorlar. Mesela canlıların bir araya gelip koloni oluşturmasını tek hücreliden çok hücreliye geçiş gibi göstermeye çalışmaları gibi. 2 tane deneyi örnek verdim ki dediklerimin altı dolsun diye. Evrime delil olarak gösterilen fosillere girmedim çünkü o fosillerin evrime delil olarak kabul edilmesi için zaten evrimi kabul etmek gerekiyor. Sonra evrimle ilgili kafamdaki soru işaretlerini kapatan siteye artık erişemediğimi fark ettim. Ben erişemezsem diğer insanlar nasıl erişsin? Evrime karşıt kaynaklar zaten bilimdışı ilan ediliyor. İkinci yazıyı onun için ekledim web arşivden. İnsanların bu şaklabanlara karşı bilimsel cevapları olsun diye.
Çok büyük algı oyunu dönüyor.
|
Ben bunu baya önceden ögrenmiştim. Tekrardan bakmam gerek ki size kaynağıyla verebileyim İnşeAllah.