Alıntı:
Yusufiyeli Nickli Üyeden Alıntı
Sende durugörü veyahut benzer şekilde bazı psişik özellikler hasıl olmuş olabilir. Bu hususiyetler dini inançlardan bağımsız olarak bazı insanlarda vardır. Mesela bu gibi insanlardan biri de Beatrice Rich'tir. Genellikle olduğu gibi Rich'in psişik güçleri de erken yaşta ortaya çıkmıştır. Beatrice çocukken çevresindeki nesneler sık sık kendi kendilerine oradan oraya hareket edip duruyorlardı. Daha büyüyünce kişiler hakkında bilmesine imkan olmayan bazı şeyler bilmekte olduğunun farkına vardı. İnsanın enerji alanında imgeler görme yeteneği yeni bir şey değildir. Bundan yaklaşık üç yüzyıl önce büyük İsveç mistiği Emanuel Swedenborg, insanların çevresinde bir ''dalgamsı cevher'' görmekte olduğunu bildirmişti. Bazı şamanik kültürlerde içselgörü, şaman olabilmenin ön şartlarından biridir. Mesela Şili'deki Arauncanian kızılderililerinde
|
Çocukluğumdan beri yaşıyorum bu halleri kötü enerji aldığında bahsettiğim durumları yaşıyorum iyi enerji aldıysam kişilerin arkasında beyaz ışık flu bir şeyler görüyorum , siz söyleyince anımsadım yaklaşık 6 ay önce şamansın denildi( bunu ses olarak zihnimde duydum ) araştırdığımda öyle bir yaşantım yok doğayı ve yalnızlığı seviyorum sadece .kendimi bulmaya çalıştığım bi dönemden geçiyorum hala