Alıntı:
ddlg Nickli Üyeden Alıntı
Bu dediklerinizin en erken kaynağı nedir? Felak, nas, ayetel kürsinin bu dediklerinize göre konumu nedir? Tıp ilmine benzetmişsiniz tıp ilmine biz şahit olabiliyoruz malumunuzdur manevi hastalıklara bırak şahit olmayı insanın hasta mıyım değil miyim diye emin olması bile zor. Bu durum bir çok istismara yol açarken hele ki böyle bir ortamda böyle bir zamanda siz anlamasınız gibi bir yaklaşım kimseyi islama yaklaştırmayacağı gibi istismardan ötürü bir çok kişiyi de uzaklaştıracaktır. Son olarak vesile bulabilmek öbemlidir demişsiniz, peygamber efendimiz vesile kılınamaz mı?
|
Ben üniversite öğrencisiyim. Profesörümün yanına gidip hocama bilmişlik taslasam üst perdeden bilir kişilik yapsam adamın tavrı bana nasıl olur sizce?
hoşgörü ile mi karşılık verir sizce? yoksa ne anlatıyosun evladım benimle ne yarıştırıyorsun sen! deyip odadan mı kovar? Yani demem o ki iş bilenin işine karışınca kim olursa olsun taviz vermez. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üstadın sözde insanları uzaklaştırdığı yazısına hitafen söyledim bu cümleyi.
Yani; ''Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu?'' Zümer suresi 9.Ayet.....